Monikäyttöiset rullaverhot

Sopivasti suojaa ja pimennystä

Torikaihdin myy rullaverhoja, joilla tuot kotiisi niin lämpöä kuin uutta ilmettäkin. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Tule tutustumaan laajaan valikoimaan Helsingin Malmilla sijaitsevaan myymäläämme!

Runsaasti erilaisia vaihtoehtoja

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä kankaita, kuviollisia sekä pimentäviä vaihtoehtoja. Perinteisten jousi- ja kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

Jos haluat kesällä esimerkiksi makuuhuoneen pimeäksi, ratkaisu on laadukas pimennysverho, joka on täysin valoa läpäisemätöntä erikoiskangasta. Halutessasi voit valita rullaverhoosi muotoon leikatun alareunuksen, jota on mahdollista korostaa joko kanttinauhalla tai hapsulla.

Pimentävät rullaverhot

Täydellisen pimennystuloksen saavuttamiseksi on tavalliseen rullaverhoon lisättävä vielä yläkotelo, sivukanaalit sekä alakanaali. Tällöin pimennettävä aukko on kokonaisuudessaan peitetty ja pimennystulos on taattu. Pimennysverho voi olla myös sivulle vedettävä järjestelmä, jota on saatavissa nauha- ja sähkökäyttöisenä.

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmön säteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Hyvästä lämpö- ja häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin, etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-verho voidaan asentaa joko huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme!