Markiisi viimeistelee terassin

Terassin neliöt hyötykäyttöön

Torikaihtimesta saat terassimarkiisit, joilla suojaat terassin auringolta ja vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti varjossa, ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä upealla markiisilla. Myymälässämme Helsingin Malmilla voit tutustua eri vaihtoehtoihin.

Terassimarkiisi suojaa tehokkaasti auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut säilyttävät väriloistonsa entistä pidempään.

Mallistoomme kuuluvat Artic-terassimarkiisit. Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan ja juuri sinun taloosi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kankaat ja komponentit

Jokainen markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Kankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia ja terästä. Kankaat ovat Sandatex-mallistoa ja kaikki muoviosat säänkestävää PVC-muovia.

Sähkökäyttöiset mallit

Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistaa markiisin oikea asento on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi sekä auringonvaloon että tuulen voimakkuuteen.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita ja ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja moottorivalmistajan kotisivuilta.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme!