Pystylamellit kotiin ja toimistoon

Näyttävä aurinkosuoja ja sisustusverho

Saat kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen valitsemalla pystylamellin. Torikaihtimen myymälässä on valikoimaa jokaiseen makuun, joten tule käymään liikkeessämme Helsingin Malmilla!

Useita eri värejä ja leveyksiä

Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja pimentävistä ja palosuojatuista verhoista aina screen-kankaisiin saakka. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle ilman, että menetetään näköyhteys upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä kaihdinta kahdella tai useammalla eri värillä.

Käyttötekniikaksi on mahdollista valita perinteisen naru- ja kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- tai sähkökäyttöinen mekanismi. Saatavana on myös aurinkoautomatiikalla ja ajastimella toimivia pystylamelleja.

Lamelli soveltuu hyvin auringonsuojaksi myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin. Voit valita lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm mieltymyksesi mukaan.

Kestäviä ja portaattomasti säädettäviä

Lamellit on kiinnitetty erikoispidikkein kotelossa oleviin lamellinsiirtäjiin. Se mahdollistaa lamellien helpon vaihdettavuuden sekä kaihtimen keveän ja hiljaisen toiminnan. Lamellit ovat vapaasti liikuteltavissa sivuttaissuunnassa. Lisäksi lamellit kääntyvät portaattomasti 180 astetta, mikä varmistaa valonsäätelyn tarpeesi mukaan.

Lamellien alakäänteissä on painot, jotka pitävät kankaan suorana. Ohut kuulaketju yhdistää alapainot toisiinsa ja vaimentaa lamellien heilumista. Pystylamellin kaikki käänteet ommellaan, joten lamellit ovat sekä näyttäviä että kestäviä.

Kaihtimen aukeamisvaihtoehtoja on useita. Niistä sekä muista ominaisuuksista saat lisätietoa ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme.

Ota yhteyttä!

Tekniset tiedot

  • Yläkotelo valkoiseksi polttomaalattua alumiinia
  • Saatavana myös erikoissävyjä
  • Naru- ja kuulaketjukäyttöisten mallien yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm
  • Enimmäisleveys 6 900 mm

Tutustu myös muihin tuotteisiimme!

pystylamelliverhot